Вхід | Реєстрація

Військовий медик загинув, рятуючи товариша по службі

Військовий медик загинув, рятуючи товариша по службі

24‑річний житель Миколаївки отримав несумісне з життям поранення в голову.

12 травня страшна звістка надійшла з Авдіївки Донецької області. У зоні проведення Операції об’єднаних сил загинув молодший сержант Олег Бокач. Згідно повідомлення представника Полтавського облвійськкомату Едуарда Бородая, у суботу позиції Збройних Сил України обстрілювали сепаратисти. Олег, намагаючись витягти із зони обстрілу пораненого товариша по службі, зазнав важкого осколкового поранення голови.

24‑річний житель села Миколаївка Кобеляцького району в 2016 році закінчив Полтавський базовий медичний коледж і пішов служити за контрактом медиком у Збройні сили України. Олег проходив службу в 95‑ій окремій десантно-штурмовій бригаді.

Термін контракту в хлопця добігав завершення. Він навіть переслав рідним свої речі.

Після завершення медичної експертизи тіло військового доставили додому. 16 травня, на прохання рідних, Олега Бокача поховали у Кобеляках, на міському цвинтарі.

За інформацією прес-центру ООС, 12 травня на всій лінії зіткнення не припинялися бойові дії. Війська сепаратистів порушили режим припинення вогню та 20 разів застосовували 122‑міліметрову артилерію, 120 та 82‑міліметрові міномети. На Донецькому напрямку інтенсивні бойові дії тривали в районах населених пунктів Зайцеве, Верхньоторецьке, Кам’янка, Новгородське, на Авдіївській промзоні та на околицях Мар’їнки. Під час бойових дій один військовослужбовець загинув, ще чотири отримали поранення.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2018, 14:58 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Beri Mor / 15 травня 2018, 13:49
24 роки...Жах...Дитино,що ти там забула,в тій Авдіївці?Дай Боже сил пережити таке горе батькам покійного...
2. orakul / 15 травня 2018, 17:12
1.Beri Mor
«пережити таке горе батькам покійного..»

Нормальні батьки дітей дома біля рідних ховають. Навіть через десятиріччя після ВВВ, якщо знаходили рідні останки своїх загиблих родичів, то організовували поховання на батьківщині. А тут взагалі сатанизм якийсь виходить. Наплювати на рідну дитину.... Цілі влади зрозумілі, але чим рідні думають?
3. orakul / 15 травня 2018, 17:31
Ось зявиться Земеля і буде мене повчати, що я наговорюю на українців, що вони буцімто зійшли з ума. Та 90 відсотків їх давно лишилися розуму. Начисто. До них навіть не дійде отут написане.
4. Гнатович / 16 травня 2018, 00:07
Парень знал, куда добровольно, ПО КОНТРАКТУ, шёл. Лучше бы пшекам унитазы мыл, нежели погиб шабес-гоем ни за цапову душу.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації