Вхід | Реєстрація

Чорбівчани привітали ветеранів і матерів

Чорбівчани привітали ветеранів і матерів

У Чорбівському сільському будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений 73‑й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дню матері.

Концерт був організований учасниками художньої самодіяльності місцевого будинку культури.

Перед ветеранами та жителями села виступили ансамбль «Чорбівські молодички», дуетом заспівали Олена Рибалко та Наталія Деменчук, Вікторія Бандурка і Юлія Шишацька, сольно — Юлія Любива, Людмила Лаврик, Олена Гресь, Анастасія Зуєнко, Юлія Кияниця. Цікавими були танцювальні номери у виконанні колективу «Чорбівські молодички», Світлани Гресь, Юлії Кияниці і наймолодших учасників Артема Козиря й Анастасії Зуєнко. Гумористичний номер подарували глядачам Аліна Деменчук, Вікторія Бандурка, Юлія Шишацька, які зіграли сценку «Жінки в армії».

Із 73‑річницею перемоги та Днем матері присутніх привітала директор будинку культури Юлія Шишацька.

 

Мітинг-реквієм біля братської могили

З нагоди Дня пам`яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні біля пам’ятника невідомому солдату та братської могили відбувся меморіальний мітинг, на якому жителі села вшанували героїв, котрі вибороли нашу свободу. Присутні згадали тих, хто загинув на фронтах, хто працював у тилу, хто в повоєнні роки відбудовував село, героїв, які сьогодні гідно продовжують подвиг переможців у Другій світовій війні, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах. Усіх присутніх привітала голова сільської ради Любов Васюта, яка у своєму виступі подякувала ветеранам та нинішнім захисникам України за патріотизм і мужність.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2018, 11:20 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації