Вхід | Реєстрація

Зустріч із професією

Зустріч із професією

В останні дні навчального року в гості до учнів опорного закладу «Бутенківська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Ю.П. Дольд-Михайлика» завітали фахівці Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості і підполковник Окремого регіонального центру комплектуванння м. Харкова Державної прикордонної служби України Олег Третьяков.

Ця зустріч була приурочена до Дня прикордонника, який в Україні відзначається  28 травня. «Серед багатьох професій є  і така  — захист  Батьківщини», – звернулась до дітей Лях Н.А., провідний фахівець Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості. Далі Олег Миколайович розповів випускникам про  основні завдання, які стоть перед службою, які функції виконують військовослужбовці, ознайомив з умовами і перевагами  вступу  в Національну академію  Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Потім учні  переглянули відеоролик про нелегкі, але цікаві   робочі будні прикодонників.

Зустріч була дуже насиченою і діти так просто не відпускали гостей, тримали увагу великою кількістю різноманітних питань. Найчастіше  вони запитували про оснащення військових,  особливості роботи кінологічної служби, труднощі розвідки на кордоні східних областей України. Всім учням було дуже цікаво, а наприкінці вони разом з педагогами подякували гостям за розповідь.

Аналогічний захід фахівці Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості провели для вихованців Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2018, 14:38 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації