Вхід | Реєстрація

Insfero знає, де вигідніше застрахуватись

Insfero знає, де вигідніше застрахуватись

Сьогодні кожен автолюбитель добре знає, що не варто сідати за кермо транспортного засобу, у якого відсутній страховий поліс. Оскільки не важливо, як вправно водій керує автомобілем і тримається на дорозі, без каско ремонт автомобіля ляже на його плечі. Будь-то дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів чи погані погодні умови, які призвели до аварії. Що ж означає «каско» і яке із його видів краще обрати?

 

Застрахував ТЗ — зберіг власні кошти

Термін «каско» являє собою страхування автомобілю від ризиків, що виникають під час експлуатації транспортного засобу. Така охорона майнових інтересів являє собою лише страхування ТЗ.  Каско не розповсюджується на третіх осіб, пасажирів, речей, що перебували в автомобілі, самого водія,

«Часткове каско» передбачає відшкодування частини ризиків на дорогах, «повне» — дає можливість застрахуватись від будь-якої небезпеки.

Обрати страхову компанію, яка пропонує страхування на найбільш вигідних умовах, допоможе Insfero, перша тендерна платформа зі страхування. Сайт компанії знаходиться за адресою https://insfero.com/private/strahovanie-avtotransporta/kasko/.

 

Що відноситься до об’єктів страхування

Перше і головне правило — застрахувати можна наземний транспорт. До них відносяться: легкові, спецавтомобілі, вантажівки, мототранспорт і причепи.

На кожен транспортний засіб розраховується окремий розмір каско. На це прямо впливає тип транспорту, його вартість, період експлуатації, принцип використання та місце зберігання. Також важливим є вік водія, його водійський стаж.

 

Яких ризиків можна уникнути

Що відноситься до ризиків:

  • пошкодження ТЗ;
  • його викрадення;
  • знищення.

Важливо пам’ятати, що сума виплати при пошкодженні транспортного засобу напряму залежить від його ринкової вартості. Ціна ТЗ встановляється під час оформлення всіх паперів на страхування.

 

Що означає «страхові випадки» та як розраховуються внески

Під цим терміном розуміють: крадіжку транспортного засобу, яка сталася внаслідок розбою чи грабежу; дорожньо-транспортні пригоди, знищення, пошкодження або викрадення деталей ТЗ третіми особами; вибухи чи пожежі, різноманітні стихійні природні явища.

Сума сплати страхового внеску залежить від ціни транспортного засобу, виду обраного каско, умов, при яких експлуатується і зберігається ТЗ. 

Якщо бажаєте захистити свій транспортний засіб від ДТП, природних стихій і зловмисників, не зволікайте зі страхуванням. А розібратись, із ким працювати вигідніше, точно знає перша тендерна платформа зі страхування Insfero.


Автор: Евгений Александров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2018, 17:45 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації