Вхід | Реєстрація

Сервіс BSG стирає кордони і полегшує роботу

Сервіс BSG стирає кордони і полегшує роботу

З стрімким розвитком ІТ-технологій наше життя стає набагато простішим. При наявності Інтернету ми можемо відносно дешево спілкуватись з людьми, які знаходяться на інших континентах, за допомогою різного роду програмного забезпечення. Крім того, повідомляти їм ту чи іншу важливі інформацію, яка стосується бізнесу. До того ж, це не обов’язково робити самостійно. Такі послуги можна замовити з кваліфікованих фахівців. Особливою популярністю у інтернет-магазинів, служб доставки та інших компаній користується сервіс BSG. Його можна знайти в Інтернеті за адресою https://bsg.world/ru/products/sms-gateway/.

Та про все — по порядку.

 

SMS-шлюз замість секретаря

Більше п’ятнадцяти років тому один досить підприємливий чоловік на ім’я Анатолій вирішив заснувати у своє місті друковане видання, де всі бажаючі могли розмістити оголошення різноманітного характеру. Тривалий період він створював клієнтську базу, розширював своє видання на сусідні райони. У результаті чоловік зумів покрити одразу дві області. Звичайно, що кількість постійних рекламодавців у нього зростала.

Та він зіткнувся з однією проблемою. Підприємці не завжди пам’ятають про те, що термін передплати їхніх оголошень завершується. Тоді Анатолій розробив певну схему. Секретар, який приймав оголошення від рекламодавців, слідкував, у кого з них завершувався термін виходу, починав телефонувати до них і пропонував продовжити співпрацю. Іноді на це працівник витрачав увесь робочий день, що вносило незручності в роботу самого видання.   

Дізнавшись про такі незручності, знайомий системний адміністратор порадив Анатолію звернутись у сервіс BSG і замовити для своїх клієнтів SMS-розсилку. Тобто, замовник вказує номери, на які потрібно надіслати інформацію, а сервіс відправляє SMS за дуже символічною ціною. Така ідея сподобалась Анатолію, а ще більше вона сподобалась секретарю.

 

Переваги сервісу BSG

Більше року видавець співпрацює з сервісом BSG і говорить, що відчуває від цієї співпраці лише переваги. По-перша, необхідне повідомлення надходить до клієнта за дуже короткий проміжок часу. По-друге, секретар більше уваги може приділити іншим завданням, що суттєво вплинуло на продуктивність його роботи. По-третє, повідомлення надсилаються як окремим клієнтам, так і всім, коли видання влаштовує різні акції. По-четверте, вартість повідомлення Анатолій включив у оголошення, та цього навіть не відчули клієнти.

Отож, з сервісом BSG усім стало працюватись значно краще і видавцю, і рекламодавцю. Саме за це й варто подякувати ІТ-технологіям.


Автор: Евгений Александров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2018, 20:16 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації