Вхід | Реєстрація

«Ерудитом року» визнано Артема Гака

«Ерудитом року» визнано Артема Гака

1 червня в Нових Санжарах відзначали кращих учителів та обдарованих дітей.

Свято, присвячене Дню захисту дітей, проходило в селищному парку Перемоги. На нього зібрались діти і педагоги з усіх шкіл району. Чимало на святковому заході було і місцевих жителів зі своїми дітьми. Районне свято отримало назву «Надія твоя, Україно!», оскільки на ньому відзначили переможців конкурсу «Учитель року — 2018» та обдарованих дітей.

Учасники заходу зібрались біля приміщення райдержадміністрації та пройшли колоною до літньої сцени парку. Очолював колону загін барабанщиць.

Відкрив свято ансамбль «Чарівний каблучок» Нехворощанського будинку дитячої та юнацької творчості.

Після виступу танцювального колективу ведучі повідомили, що сьогодні на цій сцені вшановуватимуть обдарованих учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь району та стали переможцями й призерами обласних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу науково‑дослідницьких робіт Малої академії наук, інших інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань.

Грамоти, кубки і грошові нагороди учням вручили голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха, голова райради Геннадій Супрун, начальник відділу освіти Олександр Кульчинський та голови об’єднаних територіальних громад. За кожне І місце в районному етапі з предметних олімпіад та Малої академії наук виплачувалася грошова винагорода в розмірі 300 гривень як дітям, так і вчителям.

Вісім років тому в Новосанжарському районі була заснована номінація «Ерудит року». У 2018‑му першим у цій номінації став Артем Гак, учень 11 класу Новосанжарського навчально-виховного комплексу. Артем є переможцем районного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської мови, математики; переможець районного та призер обласного етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково‑дослідницьких робіт Малої академії наук (секція мікроекономіки та макроекономіки). На святі юнака не було, так як у цей час він складав зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови. У якості подарунка випускник отримає на випускному вечорі іменний годинник. У номінації «Батьки — 2018 року» нагородили Наталію та Олега Гаків.

У цей день на сцені виступали вихованці музичної школи та Центру культури і дозвілля, дитсадка №1 «Сонечко», ансамбль «Чарівний каблучок» Нехворощанського будинку дитячої та юнацької творчості, танцювальний колектив «Перлина» Соколовобалківської школи, колектив «Веселка» Новосанжарського НВК.

Крім концертної програми, усі присутні могли відвідати різноманітні станції, де їм презентували майстер-класи з петриківського розпису, шиття, малювання. Також для дітей проводились конкурси, естафети, змагання з настільних ігор. Поряд працювали станції рятувальників, медиків, поліцейських і військових.
Не обійшлося цього року і без малюнків на асфальті. Організатори визначили кращі роботи і вручили переможцям призи.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації