Вхід | Реєстрація

Експертиза підтвердила, що кобеляцьких собак розстрілюють

Експертиза підтвердила, що кобеляцьких собак розстрілюють

Артур Ковач, один із активних учасників зоозахисної організації «Життя», повідомив у редакцію, що здав тіло однієї із мертвих собак, знайдених нещодавно у Кобеляках, на експертизу у державну ветлабораторію. Уже через день він отримав підтвердження про те, що смерть тварини настала в результаті механічних ушкоджень спричинених пострілом з вогнепальної зброї. Простіше кажучи, собаку банально розстріляли із мисливської рушниці, зарядженою дробом.

Артур розповів, що в тілі собаки ветеринари виявили 16 наскрізних поранень.

У принципі, зараз з’являються підстави відкривати кримінальне впровадження як по факту застосування зброї у населеному пункті, так і по факту жорстокого поводження з тваринами. Швидше за все, Артур Ковач напише відповідну заяву у Кобеляцький відділ поліції.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 липня 2018, 18:22 | Кобеляки | Кримінал


1. AVRORA62 / 19 липня 2018, 21:58
Сьогодні якась сволота стріляє собак,а завтра буде стріляти в людей.І не віриться,що ніхто не бачив і не чув пострілів.
2. Чудо Юдо / 20 липня 2018, 09:28
Тут уже справа навіть не в собаках, якщо якийсь веселий дядько із садистськими нахилами з вогнепальної зброї шмаляє де йому захотілося і в кого придумалося.
3. Beri Mor / 20 липня 2018, 12:58
Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
4. orakul / 20 липня 2018, 14:00
3.Beri Mor
«А що дивного?На Сході країни такі веселі дядьки людей шмаляють»

Оце ж вони сюди собачу тему для того і підкидают, щоб на фоні собак, ніхто людей не бачив. І в соцмережах суцільні собаки і коти і всі за ними побиваются. Ти ж двись, хто тут про людей згадує - я та ти. Остальні, за собак печутся - собакострадателі хренові. І найдужче печуться ті, хто тих собак на вулицю викидає. Навіть вже законопроект готують про собак, а люди їм по барабану. І так класно кагал все вибудував, що аж любо дивитися як лошар розводять. Посилання на petition.president.gov.ua
5. orakul / 20 липня 2018, 14:09
Не здивуюсь як той дядько що собак мочив робив це на замовлення влади. Бо вже мололи, мололи про притулки і люди потроху почали не про собак а й про себе задуватись. Так тепер почали собак стріляти і дивись, вже й ЕХО тут як тут, тему розкручує. Дві статті вже насточили. І в поліцію блін пишут і справу порушуют. Робота кипить. А жінку колись зарізали, ту що на базарі торгувала, та пофіг тій поліції. Й досі шукають. Взагалі поліція нічого шукати й не повинна. Поліція за порядком серед мирян дивится, як в 41-му. Вони вже людей задрали отією крутою машиною з мигалками. І день і ніч галасают по місту аби люди не забували, що вони вже в концтаборі. Це такий собі психологяний тиск на людей чиниться. Лошари ще не розуміють цього, та і навряд чи коли зрозуміють.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації