Вхід | Реєстрація

Колапсу в Бутенківській громаді не буде?

Колапсу в Бутенківській громаді не буде?

До редакції зателефонував Павло Гунжель, депутат Бутенківської ОТГ, який знаходиться в опозиції до нинішнього керівництва громади. Він повідомив, що Апеляційний суд залишив у силі рішення суду першої інстанції і скасував рішення про прийняття бюджету. Тепер, за словами Гунжеля, усі витрати, проведені протягом 2018 року, опиняються поза законом. А витрачені гроші доведеться повертати у казну. У тому числі і зарплати працівників.

З головою Бутенківської ОТГ Миколою Скрильником «по гарячих слідах» нам зв’язатися не вдалося. Натомість його заступник Ігор Федь та Сергій Галушко, який представляв інтереси громади в судах, свої коментарі надали. Вони наголошують, що суд скасував не сам бюджет громади, а визнав порушення, які були допущенні під час процедури його прийняття. Зокрема, не були дотримані терміни оприлюднення проекту рішення по бюджету.

І чиновник, і юрист запевняють, що ніякого колапсу в громаді після прийняття рішення судом не буде, і гроші до бюджету ніхто повертати не буде. Але заплатити Гунжелю за понесені ним судові витрати доведеться. Хоча керівництво громади ще подасть касацію на ухвалу Апеляційного суду.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 липня 2018, 13:25 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації