Вхід | Реєстрація

На Полтавщину завітав Посол Японії Шігекі Сумі

На Полтавщину завітав Посол Японії Шігекі Сумі

У рамках візиту Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні відвідав Горішні Плавні, зокрема — Єристівський ГЗК. Там йому провели екскурсію та розповіли про роботу підприємства.

Основними споживачами продукції компанії «Ferrexpo» є металургічні комбінати Європи, Китаю, Японії, Індії. За словами першого заступника голови Полтавської ОДА Андрія Пісоцького, співпраця компанії із Японією набирає обертів. Об’єм сировини окатишів, які постачає компанія, набагато збільшився.

Присутні на зустрічі обговорили технологічний процес видобутку руди, відкачування з кар'єру води та роботу технологічного обладнання. Послу Японії в Україні розповіли, як видобувається руда в кар'єрі, потрапляє на первинне дроблення та яке середнє дрібне дроблення металу.

Гендиректор Єристівського ГЗК Микола Горошко зазначив, що виробництво окатишів в першому півріччі 2018 року склало 5,096 тис.  

Руда проходить суху магнітну сепарацію, де відокремлюють відходи від заліза. У результаті утворюються частинки від 0 до 20 мм із вмістом заліза 40%. Далі йде процес шліфування та мокрого магнітного поділу. Там дрібні частинки руди збирають для отримання 63% концентрату заліза, і створюється окатиш. Чотири печі нагрівають та утворюють матеріали в гранули розміром близько 16 мм. Температура печі нагріта до 1250ºC. Далі готові вироби перевозяться по залізниці в пункти відправлення.

— Приємно розуміти, що Полтавщина — потужна область, яка має безліч підприємств різного спрямування. Вони активно розвиваються, і як результат — рухають економіку області та загалом країни вперед, — додав Андрій Пісоцький.


Автор: прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2018, 13:22 | Горішні Плавні | Цікаве
1. Чудо Юдо / 24 липня 2018, 20:43
Ахаха!
А я думав чому це обласне керівництво на днях швиденько склепало дорогу від Горішніх Плавнів до Єристівського ГЗК і поспішило цим похвастатися: Посилання на exo.in.ua
А це все спеціально до приїзду японського посла!
Господи, 21 століття надворі а в мізках цих придурків таке совочище!..
2. Bazilo / 27 липня 2018, 21:52
1.Чудо Юдо
«А це все спеціально до приїзду японського посла!»

Блін!Я цьому послу в ноги поклонився-б.Скільки туди їздю - трах-бах-тарарах,дорога - пипець,вся в ямах і вибоїнах.А днів 5 тому їду - йо-ма йо!Полатали!Хоч їхати нормально можна.Але Дмитрівку не полатали.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації