Вхід | Реєстрація

У мешканця Кобеляччини поліцейські знайшли 14 кущів схожих на коноплю

У мешканця Кобеляччини поліцейські знайшли 14 кущів схожих на коноплю

У рамках проведення всеукраїнських заходів під умовною назвою «Мак», поліцейські Кобеляччини продовжують щоденну роботу по боротьбі з наркозлочинністю.

Так, оперативниками карного розшуку Кобеляцького відділу поліції на підставі ухвали районного суду, було проведено санкціонований обшук на території домогосподарства 34-річного мешканця Кобеляцького району.

Під час слідчої дії у чоловіка виявлено та вилучено 14 кущів, схожих на рослини коноплі.

Зібрані докази направлено на експертне дослідження.

Відомості за даним фактом напередодні внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 310 (Незаконний посів або незаконне вирощування нарковмісних рослин) Кримінального кодексу України.

Відповідно до Закону, подібні дії можуть караютися штрафом до 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до 6-ти місяців, або обмеженням волі на строк до 3-х років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Прес-служба Кобеляцького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2018, 16:46 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації