Вхід | Реєстрація

У Кременчуці на автостоянці зарізали чоловіка

У Кременчуці на автостоянці зарізали чоловіка

На лінію «102» надійшло повідомлення від диспетчера  швидкої медичної допомоги про те, що на одній з вулиць Кременчука 43-річний чоловік отримав ножове поранення. Потерпілий помер в кареті швидкої допомоги.

Як з’ясували правоохоронці, подія сталася на одній із автостоянок міста. Між потерпілим та його знайомим виникла сварка під час спільного вживання спиртних напоїв.

За результатами оперативних заходів, реалізованих під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, був затриманий 40-річний містянин, підозрюваний у скоєнні особливо тяжкого злочину.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.


Автор: Кременчуцький відділ поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2018, 10:35 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації