Вхід | Реєстрація

Сучасний спортивний майданчик незабаром з’явиться у Малому Кобелячку

Сучасний спортивний майданчик незабаром з’явиться у Малому Кобелячку

Відповідно до обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту здійснюється будівництво на території області сучасних спортивних майданчиків зі штучним покриттям. До переліку об’єктів на цей рік потрапив і Малий Кобелячок. Згідно зі встановленими умовами, за рахунок місцевих бюджетів та позабюджетних джерел має бути підготовлена основа для штучного покриття та встановлена огорожа. На закупівлю штучного покриття майданчиків кошти виділяються із обласного бюджету.

Найближчим часом до Малого Кобелячка завітають члени постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму, щоб на власні очі пересвідчитися у 100-відсотковій готовності основи майданчика для виконання наступного етапу робіт по встановленню штучного покриття.

Нагадаємо, що подібні майданчики на території нашого району у попередні роки вже були побудовані у Нових Санжарах, Руденківці та Драбинівці. Тепер дійшла черга і до Малого Кобелячка.

На запрошення Малокобелячківського сільського голови Геннадія Скубія до Малого Кобелячка завітав голова районної ради Геннадій Супрун і оглянув територію, де повністю підготовлено основу для нового сучасного спортмайданчика.

Голова районної ради Геннадій Супрун залишився задоволеним якістю виконаних робіт по підготовці основи під майбутній спортмайданчик та запевнив, що буде всіляко сприяти тому, щоб Малий Кобелячок у числі перших отримав штучне покриття для міні-футбольного майданчика.


Автор: Прес-служба Новосанжарської РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації