Вхід | Реєстрація

ЖК Greenville park створений для гармонійного проживання кожного члена сім’ї

ЖК Greenville park створений для гармонійного проживання кожного члена сім’ї

Уявіть собі житло, яке повністю захищене від зовнішнього світу; двір, у якому замість припаркованих автомобілів, обладнані спортмайданчики, місця для відпочинку; задоволених і щасливих дітей, котрі спускаються з гірок та катаються на каруселях. Ви вважаєте, що це лише вигадка? Усі ці комфортабельні умови та багато іншого пропонує житловий комплекс Greenville Park.

 

Чудове містечко у величезному мегаполісі

У новобудові, що зводиться в центрі Києва, столичний девелопер «НЕСТ» та львівський «Greenville Фонд зелених технологій» втілюють концепцію гармонійного життя для всієї родини. ЖК Greenville park поєднує в собі сучасну архітектуру, безпеку всередині комплексу та надзвичайно розвинену інфраструктуру. Це справжнє містечко у величезному мегаполісі, яке відділене від міської метушні шестиповерховим паркінгом. На площі майже півгектара працюють магазини, супермаркети і сервіси, два дитячі садки, маса ігрових і спортивних майданчиків, чудова зелена зона, місця для відпочинку. Усі послуги максимально наближені до жителів комплексу. Навіть на даху розміщена тераса з барбекю.  

На офіційному сайті ЖК Greenville park вказано, що вся території закрита і перебуває під охороною, у додачу обслуговуюча компанія надає бездоганний сервіс.

Майбутні мешканці можуть обрати для себе квартиру з більш ніж 50 типів індивідуального планування. Кожен інтер’єр має надзвичайно стильне оформлення. Усього в комплексі нараховується 664 комфортні квартири. Greenville park складатиметься з 25 надзвичайно просторих поверхів. Для власників квартир передбачені 700 паркомісць, а чудовий парк займає площу 6000 квадратних метрів. До речі, забудовники потурбувалися про все. Для автовласників працюватиме автосерсів та кав’ярня. Тому доки ви зранку вип’єте чашку кави, ваше авто оглянуть спеціалісти. Зараз чимало родин тримають вдома тварин. Для домашніх улюбленців діятиме відокремлена зона вигулу. А в під’їзді встановлять ванну кімнату для миття лапок тваринам.

Зрозуміло, що при будівництві приміщень застосовуються лише сучасні енергозберігаючі технології. Кожен будинок зводиться з високоякісних матеріалів. Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням http://greenville-park.com.ua/contacts/.

 

Подібної інфраструктури не має жоден житловий комплекс

Жителі ЖК Greenville park можуть проводити зустрічі і працювати в бізнес-зоні комплексу. Для всіх, хто турбується про своє здоров’я і зовнішній вигляд, функціонує фітнес-центр, SPA-салон, джакузі на терасі.

Важливо, що для жителів Greenville park діє підземний багаторівневий паркінг, а для гостей - окрема, персональна стоянка. Для велосипедів, мотоциклів і сігвеїв працює тимчасова стоянка біля будинку, а тривала - у паркінгу.  

Забезпечте собі спокійне, надійне і комфортабельне життя в самому центрі столиці. Придбайте квартиру в ЖК Greenville park і порадуйте кожного члена своєї родини.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2018, 19:11 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації