Вхід | Реєстрація

Завершився ІІ Всеукраїнський шаховий турнір «NOVY SANZHARY CHESS FESTIVAL»

Завершився ІІ Всеукраїнський шаховий турнір «NOVY SANZHARY CHESS FESTIVAL»

В неділю 16 вересня у Нових Санжарах завершився ІІ Всеукраїнський шаховий турнір «NOVY SANZHARY CHESS FESTIVAL». Напружена боротьба на шахівницях серед юнаків та дівчат 2004 року народження і молодших тривала протягом п’яти днів.

У турнірі, де змагалося 27 учасників з Полтавщини, Харківщини, Одещини, Кіровоградської області, впевнену перемогу із максимальним результатом  9 із 9 можливих очок здобув кандидат у майстри спорту, багаторазовий призер чемпіонатів України Дмитро Бондар (м. Харків).

Срібло та нагорода за кращий результат до 10 років у Ярослава Петринського із Кропивницького –  7,5 очок. Лише на пів-очка відстав бронзовий призер полтавчанин Кирило Волинський.

Серед дівчат в запеклій боротьбі перемогу здобула Наталія Степанова із Полтави –  5 очок. Другим призером стала наша землячка Анюта Гречишина. Трійку замкнула полтавчанка Софія Стешина. В обох – п’ятидесятипроцентний результат.

В номінації «Кращий шахіст до 8 років» перемогу святкував наймолодший учасник турніру Максим Яцина (Горішні Плавні, Полтавська область).

Під час закриття змагань голова районної ради Геннадій Супрун вручив цінні подарунки юним любителям інтелектуальної гри. Переможці та призери отримали дипломи та медалі, всі учасники змагань були нагороджені пам’ятними призами від шахового клубу «Гамбіт».

Ми пишаємося нашими спортсменами і бажаємо їм зростання шахової майстерності, досягнення максимальних результатів для примноження спортивної слави Полтавщини.


Автор: Прес-служба Новосанжарської РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2018, 11:54 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації