Вхід | Реєстрація

Надійні японські авто починаються з безвідмовних акумуляторів

Надійні японські авто починаються з безвідмовних акумуляторів

Не дивлячись на те, що в економіці нашої країни існує автомобілебудування, водії віддають перевагу не вітчизняним, а закордонним транспортним засобам. Як не прикро це констатувати, але на практиці іномарки виявляються більш виносливими, надійними і комфортними поряд із українським автопромом.

Якщо ж говорити про іноземні автомобілі, то водії найбільш схвально відгукуються про транспортні засоби японського виробництва. Дійсно, автолюбителі, які бажають почуватись на дорозі впевнено і безпечно, обирають автівку з модельних рядів ACURA, DAIHATSU, HONDA, HYUNDAI, INFINITI, ISUZU, KIA, LEXUS, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, SSANGYONG, SUBARU, SUZUKI чи TOYOTA.

 

Надійний — значить японський

Кожен власник автомобіля японського виробництва підтвердить, що ці транспортні засоби фактично досконалі. Що говорити, коли вся Європа і Америка визнає їх надійність і безвідмовність. Конструкції цих авто, по-перше, технічно правильні, а, по-друге, економічно раціональні. Японські автомобілі прості в обслуговуванні та невибагливі. Особливо це стосується ходової частини, яка на вітчизняних дорогах страждає найбільше. Уявіть, що навіть в Україні відремонтувати японський автомобіль можна на станції технічного обслуговування, що знаходиться за межами обласного центру.

Крім того, при всіх своїх перевагах японські автомобілі значно дешевші за визнані європейські марки. Те ж саме можна констатувати і про комплектуючі до цих транспортних засобів. Особливо це стосується безвідмовних акумуляторів, котрі широко використовують і власник легковиків, і великовагових вантажівок, і сільськогосподарської техніки. Усі відзначають, що японські акумуляторні батареї такі ж безвідмовні, як і самі японські автівки.

Не дарма ж на офіційному сайті інтернет-магазину запчастин до японських автомобілів ледве встигають приймати замовлення на акумулятори. А лінійка АКБ дійсно вражає. Це і всесвітньо признані Bosch, Energizer, Honda, і добре відомі українським автомобілістам Varta, Topla та ROCKET. І ще багато інших. Познайомтесь особисто з виробниками та оберіть підходящий за посиланням https://japan-cars.com.ua/zapchasti/accumulatori/.

Та все ж, якщо вас не переконали ці доводи, то пропонуємо прочитати переваги японських АКБ:

  1. Експлуатуються навіть у екстремальних кліматичних умовах
  2. Особлива технологія виготовлення пластин, що збільшує термін експлуатації акумулятора
  3. Оптимальний дизайн решіток зменшує їх масу
  4. Втраті рідини запобігає подвійна кришка корпусу
  5. Стійкість до високих температур під капотом
  6. Запобіжні системи вибух
  7. Рівень заряду батареї відображає індикатор.

Отож, якщо зараз ви не в змозі придбати японське авто, то почніть із акумулятора. І ви переконаєтесь у надійності й безвідмовності техніки виробництва цієї країни. 


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2018, 14:43 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації