Вхід | Реєстрація

У двох районах на Полтавщині виявлено бойові гранати

У двох районах на Полтавщині виявлено бойові гранати

Поліцейські Миргорода у домогосподарстві 52-річного чоловіка виявили та вилучили 2 гранати, ймовірно «Ф1» із запалами, які наразі відправлені на експертизу.

За вказаним фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). 

Сьогодні до поліції Кременчука надійшло повідомлення від перехожого, що біля палацу культури, по вул. Халаменюка він виявив гранату, можливо РГД-5 із запалом. На місці працює слідчо-оперативна група поліції. До приїзду вибухотехніків працівниками поліції здійснювалась охорона місця події. В подальшому спеціалістами знайдений предмет буде направлено на експертизу.

 

Шановні громадяни!

Правоохоронці нагадують, що у разі виявлення небезпечних чи підозрілих предметів, слід негайно повідомити про це поліцію (102) та Державну службу з надзвичайних ситуацій (101).


Автор: Відділ комунікації за матеріалами поліції Миргорода та Кременчука


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2018, 15:57 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації