Вхід | Реєстрація

Бійці ДСНС врятували 3 лебедів із замерзлих водойм

Бійці ДСНС врятували 3 лебедів із замерзлих водойм

Протягом минулої доби, 18 листопада, рятувальники двічі виїжджали на порятунок лебедів із замерзлих водоймищ у Новосанжарському та Оржицькому районах.

Так, 18 листопада о 09:29 до Служби порятунку «101» зателефонувала жінка та повідомила про те, що на озері в с. Писарівка Новосанжарського району перебувають 2 знесилених лебедя, які потребують допомоги.  Бійці ДСНС, які прибули на виклик, за допомогою човна та рятувальної мотузки витягли птахів із замерзлої води. Лебеді були передані місцевій мешканці, яка доглядатиме за ними.

Того ж дня, 09:10 до рятувальників звернувся мешканець с. Сазонівка Оржицького району, який повідомив, що на місцевому озері потребує допомоги знесилений лебідь. Бійці ДСНС, які прибули на допомогу, за допомогою човна та рятувальної мотузки витягли птаха із замерзлої водойми. Лебідь був переданий місцевому жителю, який доглядатиме його.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2018, 11:27 | Нові Cанжари | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації