Вхід | Реєстрація

У Гадяцькому терцентрі виготовляли різдвяні віночки

У Гадяцькому терцентрі виготовляли різдвяні віночки

Напередодні Нового року та Різдва завжди хочеться створити в будинку особливу, урочисту атмосферу. Ми наряджаємо ялинку прикрашаємо оселю декоративними дрібницями. Не так давно до нас перекочував західний звичай використовувати різдвяний вінок. Ця красива і нарядна штучка відмінно доповнює оздоблення квартири і заряджає всіх домашніх святковим настроєм.

У різдвяних вінках традиційно використовують три фіолетові свічки і одну рожеву, що відповідає кольорам літургії богослужіння. Зараз мало хто знає про ритуал запалювання свічок. Призначення символічного прикраси змінилося: його використовують в якості декору. Вінок можна придбати в будь-якому флористичному магазині. Але особливу радість принесе виготовлення такого виробу власними руками. Зробити вінок нескладно.

Новорічний вінок можна виготовити з шишок, прищіпок, яєчного лотка, шкарпеток; з гудзиків, винних пробок; з газетних трубочок, паперу, картону або серветок; з бісеру, фруктів, овочів і ялинкових кульок; з фетру, надувних кульок, краваток, святкової мішури; з ялинових гілочок, CD-дисків та інших підручних предметів. Ще один не менш ефектний та ще й смачний варіант новорічного вінка, для виготовлення якого використовуються цукерки.

Саме такий вінок і вирішили виготовити учасники клубу «Прикладне мистецтво». Озброївшись фантазією, новорічним дощиком та солодощами учасники клубу створили неймовірні різдвяні вінки.


Автор: «Гадяч News»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2018, 11:35 | Гадяч | Культура та освіта
1. Zorn / 11 грудня 2018, 14:16
Щось про Кобеляцький терцентр давно нічого не чутно. Минув День людей похилого віку, День інвалідів, День соціального працівника..... а про структуру, в якій більше сотні працюючих, про її діяньність немає ніякої інформації. Коли працювала керівником терцентру Шмуль В.О., то і заходи були і терцентр звучав. А тепер щось вони в підпілля пішли. Може немає вже цієї соціальної служби?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації