Вхід | Реєстрація

Особу небіжчиці встановлювали сім років

Особу небіжчиці встановлювали сім років

Працівники поліції з’ясували, що померла останнім часом проживала в Кобеляцькому районі.

6 липня 2012 року в Полтаві, на узбіччі дороги по вулиці Зіньківській, виявили тіло жінки. Небіжчиця не мала при собі жодних документів, окрім двох фотографій. На світлинах були зображені двоє чоловіків. Правоохоронці через засоби масової інформації намагалися ідентифікувати особу померлої або встановити чоловіків, зображених на фото.

19 лютого на офіційному сайті Головного управління нацполіції в Полтавській області з’явилась інформація, що з моменту смерті жінки і до цього дня про зникнення схожої за описом людини ніхто не звертався. Протягом лютого особу небіжчиці вдалося встановити. Результат принесла спільна робота кременчуцьких і полтавських правоохоронців.

Померлою виявилася мешканка одного із сіл Полтавщини. Останнім часом вона проживала в Кобеляцькому районі. У день смерті жінка приїхала в Полтаву, але на вулиці їй стало зле і вона померла.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2019, 15:39 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації