Вхід | Реєстрація

Весна прийшла, коти співають

Весна прийшла, коти співають
У березні коти щосили співають про кохання. Це означає, що настала весна. На котячі співи не впливає ні нинішня криза, ні величезні кучугури снігу.
Кіт Тимко із с. Погреби, що на Глобинщині – справжній майстер котячого співу, його гучне соло чути аж у віддаленому кінці вулиці. Цікаво, що, почувши Тимка, кілька сусідських кішок приходять до будинку, де він живе, і сідають біля порога. Коли ж із підвіконня пристрасний коханець угледить подруг, здіймає страшенний крик і в будинку вже його не втримати навіть смачною їжею.
Тимко, хоч і непородистий кіт, але подружками перебирає, трапляється, проводить свій кастинг. Наприклад, сусідська кішка Даша відбору котячого казанови ніколи не проходить, чимось вона йому не подобається. Не надто прихильний Тимко і до своєї чорної шанувальниці. Проте ходить до білої пухнастої красуні Аліси, що живе за кілька дворів, довго сидить під вікном, закохано дивлячись на кицю своїми великими зеленими очима. А Аліса з вікна спостерігає за гостем, вона ще дуже молода кішечка і господарі не випускають її з хати під час березневих котячих походеньок.
Тимко ж під час котячих гулянь втрачає понад 1 кілограм ваги, а після гучних співів втрачає ще й голос. Ще б пак! Адже його гуляння затягуються до 2-х тижнів! У період сезону любощів Тимко стає войовничим і ревно обороняє свою територію від котів-конкурентів, лише хутро з нахаб летить у різні боки. Хоча перепадало і Тимкові. По-чоловічому гідно носив він рану на вусі, а ліве око і досі трохи примружене.
Торік сусіди зачиняли у своєму будинку кішку з малими кошенятами. Тимко повадився «няньчити» своїх дітей, регулярно спорожняючи їх миску з молоком. Котусик полюбляє сир, смажену рибку, якісну м’ясну ковбаску, а ще… хрумтіти кукурудзяними паличками зі смаком бекону та грибів.

Автор: Віта Коноваленко, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 15:24 | Кременчук | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації