Вхід | Реєстрація

Погляд у задзеркалля душі

Кажуть, що, зазирнувши людині в очі, можна дізнатися про її найпотаємніші думки. Невже зараз, використовуючи кольорові контактні лінзи, люди намагаються приховати свою справжню сутність?
Природний колір очей наразі просто замінити будь-яким бажаним. Кольорові контактні лінзи у наш час вже не рідкість  – вони доступні кожному. Їх вартість коливається від 45 до 134 грн за одну лінзу. Як зазначає продавець-консультант магазину «Оптика Lornet» Марина (на фото), вікових обмежень для лінз не існує. Найчастіше звертається молодь, але нерідко трапляються і поважні особи.
— Кольорова гама досить різноманітна. Один відтінок, наприклад, блакитний – найпопулярніший серед споживачів, має кілька тонів, – говорить Марина. – Підбір кольорових лінз – це дуже індивідуальна справа, здійснюється обов’язково за допомоги лікаря. Для любителів екстравагантних речей існують лінзи «Crazy». Вони дещо дорожчі за звичайні, але неодмінно привернуть увагу навколишніх. Котячі очі, зіниці з зображенням долара або диявола молодь обирає, щоб у клубах порозважатися. Найбільшою популярністю такі лінзи користуються напередодні Хеллоуіна та в період новорічних свят.

Очі – дзеркало душі
Яскраві блакитні очі – ознака благодушності, щиросердечної рівноваги, цнотливості, постійності.
Сірі очі символізують про енергійність, любовний темперамент, палкість натури й водночас хазяйновитість.
Очі горіхового відтінку належать людям м’яко­характерним, сором’язливим, що люблять помріяти.
Людина з карими очима – це згусток енергії. Вона наполеглива, весела і дотепна. Обожнює яскраві, але, на жаль, нетривалі любовні захоплення. Може розлютитися через дурницю, але не здатна довго ображатися.
Зеленооких у середні віки невипадково звинувачували у чаклунстві. Ці люди насторожували, викликали підозри, оскільки зелений колір очей зустрічається вкрай рідко. Це люди рішучі, вольові, які йдуть до своєї мети.
Нарешті чорні очі характеризують натуру чуттєву, палку, але дуже егоїстичну. Людина з чорними очима здатна все й усіх принести в жертву заради своїх пристрастей. Постійність у почуттях – не її стихія.

Чи змінили б Ви свій колір очей?
Андрій, 27 років:
— Не дуже хочеться якусь гидоту в очі. Але одного разу ризикнув. На святкуванні Хеллоуіна вразив друзів своїм вогняним поглядом.

Вікторія, 29 років:
— Мене влаштовує мій колір очей і змінювати його не хочеться. Однак, якщо це відповідає чиємусь стилю життя, то хай, скільки заманеться, міняють лінзи.

Автор: Тетяна Красельникова, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 16:20 | Кременчук | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації