Вхід | Реєстрація

У Кременчуці шукають зниклого 8-річного хлопчика

У Кременчуці шукають зниклого 8-річного хлопчика

Близько 21 години, 10 липня, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що поблизу озера колишніх «артскладів» зникла дитина 8 років.

На місце виклику негайно прибули правоохоронці. 38-річна кременчужанка повідомила, що не може знайти свого 8-річного сина  Анатолія.  


До пошуків зниклого хлопчика залучено всі підрозділи поліції міста Кременчука, військовослужбовці Національної Гвардії України, кінологи та експерти поліції.


Вранці, 11 липня,  особовий склад поліції  Кременчука після  загального інструктажу керівником поліції Іваном Жуком приступив до прочісування території де відпочивав хлопчик з рідними.


До пошуків долучилися рятувальники і водолази державної служби з надзвичайних ситуацій та комунального підприємства «Кременчук аква сервіс».


Наразі на місці події  тривають пошукові заходи.
Інформацію про хлопчика просимо надавати на лінію «102» чи за телефоном +380 (98) 739 26 30


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 липня 2021, 12:38 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації