Вхід | Реєстрація

Євген Амаріца бореться за перемогу у «Квадраті Успіху»

Євген Амаріца бореться за перемогу у «Квадраті Успіху»
5-6 лютого в телецентрі ОДТРК «Лтава» пройшов V телевізійний конкурс молодих виконавців сучасної української пісні «Квадрат У» шукає таланти», організатором якого є Полтавська ОДТРК «Лтава», музичний молодіжний проект «Квадрат Успіху», а партнером виступив відділ у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації.
Цього року у конкурсі взяли участь 30 молодих співаків з Полтави та області, два пісенних дуети і шість музичних гуртів.
Протягом двох днів члени журі у складі відомих на Полтавщині співаків і музикантів: заслужених артисток України Наталії Май і Тетяни Садохіної, заслуженого артиста України Сергія Старченка (гурт «Краяни»), музиканта рок-гурту «Трансформер» Валерія Мельника і Романа Бікеєва, поетеси-піснярки лауреата всеукраїнських пісенних конкурсів Марії Бойко, студентки інституту музики імені Глієра Яни Соломко та інших – визначали кращих учасників конкурсу та давали їм професійні зауваження і поради.
За результатами V відбіркового туру молодих виконавців сучасної української естрадної пісні «Квадрат У шукає таланти» дипломи лауреатів конкурсу і право продовжити змагання на ІІ етапі вибороли 14 сольних виконавців, один дует і чотири гурти, 9 учасників отримали звання дипломантів конкурсу.
Серед інших у ІІ етап вийшов Євген Амаріца з Червонозаводського. Він – постійний учасник концертів районного, обласного і всеукраїнського масштабу, лауреат і дипломант ряду інших престижних конкурсів.
З 1 березня для лауреатів розпочався другий етап телеконкурсу. Їхні виступи оцінюють телеглядачі з допомогою SMS-голосування. Ім’я абсолютного переможця V телевізійного конкурсу «Квадрат У» шукає таланти» буде оголошено на гала-концерті. Головний подарунок від телерадіокомпанії «Лтава» – зйомка відеокліпу. Телеверсія відбіркового туру конкурсу транслюватиметься в ефірі на телеканалі «Лтава».
За ст. Юрія Іванова, “Нова газета по-полтавськи”
На фото: Євген у міському сквері, Лохвиця, 1 травня 2008 р.

Автор: www.bazarmedia.info за ст. Юрія Іванова, «Нова газета по-полтавськи»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня 2010, 16:45 | Лохвиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації