Вхід | Реєстрація

У «Первоцвіті» - діти талановиті

Зростаючи, дитина кожного дня вивчає оточуючий світ, сприймає отриману інформацію, обирає те, що здається їй цікавим. А цікавим є яскраве та нове, знайоме та буденне швидко набридає.
Спостерігаючи, я помітила, що школярі-початківці особливо прагнуть емоційного стимулювання до навчання, вимагаючи від працівників школи творчої праці. І ніщо так не прикрашає шкільну буденність, як свята, відкриті заходи, позакласна робота тощо.
Саме таким підходом до організації життєдіяльності дітей у навчальному закладі вирізняється НВК «Первоцвіт».
Нещодавно на базі комплексу відбувся семінар вчителів початкової школи з питань розвитку особистості молодшого школяра в позанавчальній діяльності.
Під час роботи семінару ми із задоволенням переглянули виховні заходи класовода Н. Г. Олійник та вихователя ГПД О. В. Гірук.
Особливо цікавою, змістовною і пізнавальною була інтелектуально-розважальна гра «Зоряний час», проведена вчителем 4 класу Н.Г. Олійник. Під час гри учні проявили свою ерудованість, вміння застосовувати знання в нестандартних ситуаціях. Гра видалася емоційно насиченою, корисною для загального розвитку дітей. За результатами гри було визначено переможця – Катю Міняйло.
Не менш захоплюючим і цікавим виявилось і свято зустрічі весни, яке підготувала і провела з учнями 1 класу О. В. Гірук. Виховний захід носив пізнавальний характер, оскільки діти познайомились з народними традиціями і звичаями, прикметами, в які щиро вірили наші предки. Запальні таночки у виконанні школярів, під керівництвом хореографа Л. Г. Ніконенко, не залишили байдужими жодного глядача. А українські народні пісні, підібрані музичним керівником Я.О. Пищалкою, торкнулися найтонших струн кожної душі.
Ми переконались, що в НВК «Первоцвіт» постійно дбають про всебічний розвиток кожної дитини.

Автор: С. І. Косолапенко, за дорученням учасників семінару, www.bazarmedia.info/


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2010, 12:56 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації