Вхід | Реєстрація

У Чутівській громаді зіткнулися ВАЗ і Toyota – одна людина постраждала

У Чутівській громаді зіткнулися ВАЗ і Toyota – одна людина постраждала

Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 вересня, близько 11:30 години, на 376 кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Войнівка, Чутівської громади, Полтавського району.  

За попередньою інформацією, відбулося зіткнення автомобіля «ВАЗ», під керуванням харків’янина, 1952 року народження, з автомобілем «TOYOTA RAV4», під керуванням жителя Харківської області, 1957 року народження. 

Після зіткнення автомобіль «ВАЗ» з’їхав у кювет та перекинувся. Унаслідок ДТП водій «ВАЗа» отримав тілесні ушкодження та доставлений до Чутівської лікарні.

За даним фактом слідчим поліції, за процесуального керівництва Чутівського відділу Диканської окружної прокуратури, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування триває.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2022, 10:45 | Чутове | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації