Вхід | Реєстрація

На Полтавщині призначили нового директора з питань оборони

На Полтавщині призначили нового директора з питань оборони

Директором Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської обладміністрації призначено Олександра Артеменка.

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та Закону України «Про державну службу» начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін підписав розпорядження про призначення директором Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської облдержадміністрації Олександра Артеменка з 12 грудня 2022 року.

Народився Олександр Артеменко 28 травня 1970 року в Казахстані. У 2015 році закінчив Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка (видобування нафти й газу, гірничий інженер).

Трудову діяльність розпочав у 1988 році, працював помічником бурильника 4 розряду, брокером, інженером. Служив в органах УВС Полтавської області. З 1996 по 1998 рік був заступником директора ПП «АРС», із 1996 по 2016 рік –  директор ФОП «Артеменко».

З 2018  по 2019 рік – заступник голови Карлівської райдержадміністрації, із 2019 по 2021 рік – комерційний директор приватного підприємства «Артсім».  З 2021 по 2022 - директор Департаменту економіки і інвестицій Полтавської міської ради. Загальний стаж роботи – 31 рік. Є депутатом Полтавської міської ради восьмого скликання.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 грудня 2022, 12:37 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації