Вхід | Реєстрація

Побитий у День святого Валентина отямився лише зараз

Як з’ясувалося, 22-річний Сергій постраждав через чемність. 14 лютого, у День всіх закоханих, він мав необережність привітати зі святом дівчину знайомого.
Два місяці інтенсивного лікування стали наслідком безглуздих ревнощів. З лютого практично по квітень Сергій не приходив до тями. Попереднім діагнозом, встановленим лікарями, стала закрита травма живота та розрив кишечника, значні політравми, синці. Лише зараз міліціонери змогли дізнатися подробиці пригоди і встановити імена жорстоких та несамовитих винуватців.
14 лютого близько 20.00 Сергієві зустрілися приятель Костянтин та його дівчина. Без жодної прихованої думки молодий чоловік привітав дівчину зі святом і пішов далі. Буквально через 3 години він сильно пошкодував про акт чемності. Біля під’їзду будинку він побачив Костянтина і ще двох хлопців.
Єдине, що почув тоді: «Дай закурити та стій», потім сильний удар повалив його на землю. Що було далі, Сергій практично не пам’ятає, крім того, що його жорстоко били, а один з катів стрибнув хлопцеві на живіт. Насамкінець постраждалого змусили просити вибачення за те привітання.
Наразі дільничними інспекторами міліції Автозавод­ського райвідділу Станіславом Саньковим та Сергієм Войтюком встановлені особи всіх учасників кривавої розправи. Всі троє – студенти ПТУ, неповнолітні, одному щойно виповнилося 17 років, двом іншим, зокрема і запальному «Отелло» – по 16. Жоден з кривдників раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, але у райвідділах їх знають через адміністративні правопорушення.
Стосовно затриманих наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 121 ККУ «Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень».

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2010, 15:38 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації