Вхід | Реєстрація

Ветерани шукають спонсорів

Ініціативна група кременчуцьких ветеранів готує четверту книжку спогадів про Велику Вітчизняну війну під назвою «Живи, пам’ять!». Видання планують надрукувати до 65-річчя Перемоги, але коштів на друк поки що замало.
— Деякі підприємства вже зробили свої внески на друк книжки, дехто з кременчужан від себе особисто вносив від 20 до 100 грн, але зібраних коштів ще замало і доля четвертої книжки залишається під питанням, – пишуть ветерани-активісти у листі до редакції «КП». – На сьогодні маємо близько 2,5 тис. грн, а планували 30 тис. грн, щоб накладу книжки вистачило і для шкіл, і для бібліотек, і для музеїв підприємств.
У кожній з книг «Живи, пам’ять» зібрано спогади кременчужан про Велику Вітчизняну війну. Матеріали четвертої книги готували спеціально до 65-річчя Перемоги, наразі вони відредаговані. Мерія підтримала ініціативу ветеранів та виділила для друку 20 тис. грн. Усі бажаючі ще можуть зробити свої внески, аби книжка побачила світ, – звертаються активісти робочої групи з увічнення пам’яті фронтовиків А. Д. Саян, Б. С. Дереза, Л. Г. Бєлград, В. Н. Грищенко, В. Я. Родіонова, Л. Д. Шаткова, Л. М. Дереза.

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації