Вхід | Реєстрація

У КІДУЕП з’явилося п’ятеро титулованих осіб

У КІДУЕП з’явилося п’ятеро титулованих осіб
Джентльмени обирають дівчат із перчинкою. Доведено конкурсом краси «Міс КІДУЕП-2010».
Мабуть, кожній з 5-ти конкурсанток мама в дитинстві розповідала: «Шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок». Дівчатка, ді­знавшись, що журі буде представлене виключно чоловіками, озброїлися не на жарт: пиріжками, тортиками і навіть баранками.
Щоправда, завади для неупередженості журі виникали повсякчас. Технічні перешкоди зіпсували настрій двом учасницям конкурсу. Вікторія Кравченко була змушена танцювати без музики, а Ольга Тимошенко так і не змогла показати фільм про своє життя та творчість, який підготувала спеціально для конкурсу. Але зрештою обидві дівчини довели всім, що вміють із гідністю долати екстремальні ситуації.
Журналістам «КП» найбільше сподобався перший вихід конкурсанток – нічого зайвого, лише краса, грація і довжелезні ноги учасниць. Кожна – втілення еротичної фантазії: короткі шорти, високі підбори, стильні чоловічі сорочки й краватки з підтяжками. Дуже шкода, що саме цей конкурс не оцінювався журі.
До речі, про фантазію. З нею у студенток КІДУЕПу теж все гаразд. Підтвердження тому – другий етап конкурсу. Кожна дівчина мала обрати свій неповторний образ і пояснити власний вибір.
Перед очима журі поставали неперевершена Мерилін Монро, зворушлива Червона Шапочка, сексуальна няня Віка, незбагненна Коко Шанель і карколомна циганка Аза.
Якщо інтелект у рамках конкурсу краси перевіряти не пристало, то сяяти талантами сам Бог звелів. Оригінальний жанр демонструвала Марина Кузьменкова, маніпулюючи спочатку страусеням на ниточках, а потім – і власною подружкою. Інші ж не відходили від стандартів – співали й танцювали. І, до речі, по-жіночому хитрували. Першокурсниця Катерина Тюменцева вирішила завоювати прихильність журі, заручившись підтримкою співака Вадима Балашкевича. Проте фокус не вдався. Чоловіків куди більше вразив стрип-данс від Аліни Іванової. Вона й отримала титул «Міс КІДУЕП-2010» та заслужену корону.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації