Вхід | Реєстрація

Майже 400 тис грн – Кобеляцькій територіальній громаді

Майже 400 тис грн – Кобеляцькій територіальній громаді

За публічного обвинувачення Решетилівської окружної прокуратури в Кобеляцькому районному суді триває розгляд обвинувального акта стосовно одного з колишніх очільників міста Кобеляки. Йому інкримінують зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та службове підроблення офіційних документів (ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України).

Нагадаємо, колишнього посадовця обвинувачують в укладенні з товариством трьох договорів підряду щодо капітального ремонту дорожнього покриття вулиці та підписанні актів виконаних робіт, незважаючи на відсутність фактично ремонту дороги. Як наслідок, товариство безпідставно отримало з місцевого бюджету майже 400 тис. грн, а територіальна громада зазнала збитків на вказану суму.

Під час судового розгляду незаконно отримані кошти підрядником повернуто на рахунок Кобеляцької міської ради. Як результат, територіальна громада має можливість використати кошти за призначенням.

Прокурори і надалі займатимуть принципову позицію в питаннях законності використання бюджетних коштів їх розпорядниками.


 


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2022, 17:23 | Кобеляки | Кримінал
1. Чудо Юдо / 23 грудня 2022, 10:20
Схоже, що у Санича справи пішли так собі...
Протектори від нього відмовилися. Тепер іздіваюцця всі, кому придумається
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації