Вхід | Реєстрація

Призначено нового директора Юридичного департаменту Полтавської ОВА

Призначено нового директора Юридичного департаменту Полтавської ОВА

Тетяна Павлівна Кожевнікова призначена директором Юридичного департаменту Полтавської облвійськадміністрації. Відповідне розпорядження підписав начальник ОВА Дмитро Лунін. 

Доти вона працювала на посаді заступника директора – начальника управління судової роботи та контролю цього ж департаменту.

Народилася Тетяна Кожевнікова 17 серпня 1984 року в місті Кобеляки. У 2006 році закінчила Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого (правознавство, юрист).

Трудову діяльність розпочала в 2006 році на посаді провідного спеціаліста Полтавського міського управління юстиції. З 2009 до 2012 року працювала секретарем судового засідання відділу організації судового процесу, інформаційного забезпечення та судової статистики, помічником судді Полтавського окружного адміністративного суду. З 2012 до 2014 року – юрисконсульт у ТОВ «Амарант». Із 2018 до 2021 року – помічник судді Полтавського районного суду. З 2021 до 2022 року – заступник  директора з юридичних питань ПП «Альфа-капітал».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2023, 14:09 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації