Вхід | Реєстрація

Корида у боулінгу

Тореадорами з Молодіжного називають себе учні 6-Б класу ЗОШ № 12. Не знаємо, до чого тут корида, але кулі для боулінгу вони приборкують миттєво. Що і довели, ставши переможцями тижня проекту «Ми – клас!» від ГО «Рідне місто» та Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра».
— Активність сприяє гарному засвоєнню матеріалу, ми ніколи не втомлюємося. Рух – основа нашого життя. У нас все рухається: вазони, парти, портфелі, – розповідають про своє життя-буття шестикласники, як водиться, з гумором та перчинкою. Незважаючи на постійний рух, учні встигають й навчатися. Взаємопідтримка та дружба дозволяють класу щомісяця одержувати високий середній бал успішності. А ще у класа – великі спортивні перспективи, адже хлопці – найкращі футболісти серед шестикласників!

Євгенія Ноженко:
— Наш клас – супер, тому що ми насправді дружні. У нас не буває такого, щоб хтось залишив товариша у біді, не підтримав, не допоміг. Ми намагаємося бути активними в усьому, тому часто беремо участь у різних конкурсах, змаганнях і так само часто  – перемагаємо!

Дмитро Муравка:
— Звісно, хотілося б перемогти у конкурсі «Ми – клас!» і разом з друзями вирушити у подорож. Ми будемо активізувати всіх для цього. Бо ми варті перемоги – творчі, активні, спортивні і завзяті.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2010, 09:59 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації