Вхід | Реєстрація

На Полтавщині двоє дітей провалились під кригу

На Полтавщині двоє дітей провалились під кригу

До поліції Полтавщини 11 березня, близько 15:20 години, надійшла інформація, що неповнолітній хлопчик опинився у воді, а його товариш кличе на допомогу. Поліція негайно виїхала на порятунок.

Подія сталася на ставку в місті Карлівка, Полтавського району, поблизу непрацюючого місцевого підприємства. Попередньо відомо, що двоє місцевих неповнолітніх пішли гуляти до водойми і під ними провалився лід. На щастя 12-річний хлопчик опинився на мілині. Зорієнтувавшись у надзвичайній ситуації, він подав своєму 16-річному другові довгу палицю та врятував його.

До приїзду поліції та рятувальників хлопчики змогли самотужки вибратись із водойми.

Наразі їхньому життю нічого не загрожує. Дітей каретою швидкої допомоги доставлено до лікарні, де їх оглядають медики. Ювенальна превенція встановлює обставини події.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня 2023, 10:16 | Карлівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації