Вхід | Реєстрація

Учителів порівняли з телятами

Учителів порівняли з телятами

Прикрий епізод трапився в міському ліцеї № 2 під час представлення нового директора закладу.

30 березня в опорний заклад "Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара" завітала делегація в складі керівництва міської ради та відділу освіти. Конкретніше, того дня в ліцей прийшли виконуючий обов'язки міського голови Василь Фещенко, заступник міського голови Олена Стаднікова, завідуючий відділом освіти Дмитро Жуган.

Спочатку посадовці грамотами, подяками та квітами від міської ради привітали із днями народження вчительку початкових класів Олену Линник та практичного психолога Світлану Льовіну.

Була висловлена подяка і заступнику директора закладу Ліні Пелюхні, яка чотири місяці виконувала обов'язки директора. А потім відбулося представлення нового директора Поліни Тараненко.

Тут і відбулася не надто приємна дискусія більш схожа на сварку між педпрацівником Тамілою Шарою-Махно та Василем Фещенком.

Для того, щоб нічого не спотворювати і не маніпулювати, залишаємо відео без коментарів редакції.

А більш детальніше про подію - в наступному номері "ЕХО".


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2023, 19:59 | Кобеляки | Культура та освіта


1. AVI90 / 30 березня 2023, 20:51
НЕ Прикрий епізод трапився в міському ліцеї № 2 під час представлення нового директора закладу, а хвала Тамілі Шарій - Махно яка сказала ПРАВДУ!!!
2. ixtamnetka2 / 30 березня 2023, 22:38
Таміла Віталіївна ! Респект ВАМ і повага !!! Шо твориться з освітою в місті !? Таміла Віталіївна ,Ви - справжній боєць !
3. ixtamnetka2 / 30 березня 2023, 23:07
А в мене ще питання до нового директора :" Як ви збираєтеся тут працювати, коли бачите і чуєте відношення колективу до своєї персони ? Більшість мовчить, бо боїться втратити роботу, боїться за свої сім’ї, дітей і т.д. Бо це ж Кобеляки і всі знають, хто за всім цим стоїть. А ви, керівники району, куди і навіщо ви кидаєте на амбразуру цю людину ? Вам її не жаль ? "
4. Zorn / 31 березня 2023, 10:22
Таміла Віталіївна може казати правду бо син прокурор і не дасть її скривдити. Та й гарантована пенсія в разі звільнення буде хоч якимсь гарантованим доходом. А «телятам» спробуй щось сказати проти адміністрації - залишися без роботи. В закладах освіти вже не перший рік процвітає мулінг. Подивіться на обласний ліцей там неугодних працівників десятками в рік звільняють. Директриса змогла виперти навіть потужний даценківський клан.
5. микола козак / 31 березня 2023, 13:49
Коли говорити про телят , то не тільки вчителі телята , а вся громада.Після того , як ішла боротьба за крісло в міській раді , після того , як купка недодепутатів створила свій клан , наплювавши на вибір громадян , привівши до влади Васю , який в даному відео виглядає клоуном ( зверніть увагу на ноги) , і громада це проковтнула , тож чекайте і далі , що ми будемо всі телята.
6. Doktor / 1 квітня 2023, 17:33
Це тільки мені здається що нинішня міська влада ще прибацаніша ніж була? А школу шкода. Недаром із колись сильнішої школи району діти розбігаються як миші, та правильно й роблять.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації