Вхід | Реєстрація

У Козельщинській громаді затримали браконьєра

У Козельщинській громаді затримали браконьєра

На Полтавщині поліцейські під час патрулювання зупинили автомобіль, під керуванням місцевого водія, який в комендантську годину рухався дорогою в смт. Козельщина, Кременчуцького району. Під час перевірки документів та попереднього огляду авто, поліцейські виявили два мішки з м’ясом дикої тварини та зброю. Для встановлення обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група сектору поліцейської діяльності №1 (смт. Козельщина) Кременчуцького райуправління поліції.      

На Полтавщині 3-го квітня, близько 03:00, під час патрулювання Козельщинської громади наряд групи реагування сектору поліцейської діяльності №1 Кременчуцького райуправління поліції зупинив автомобіль «ВАЗ 2121», під керуванням місцевого водія, 1960 року народження, який порушив встановлені обмеження воєнного часу та рухався в комендантську годину. 

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

– У ході першопочаткових слідчих та оперативних дій поліцейськими встановлено, що в салоні разом з водієм перебував пасажир – місцевий чоловік, 1968 року народження. В багажнику автомобіля поліцейські виявили два мішки з м’ясом дикої тварини, мисливські ножі та карабін. Документи на право керування транспортним засобом, а також на право володіння зброєю у чоловіків були відсутні. Наразі речові докази вилучено. Органом дізнання поліції розпочато досудове розслідування»

За даним фактом підрозділом дізнання поліції, під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 248 (Незаконне полювання) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження призначені експертизи. Тривають слідчі дії.  

Крім того, на водія складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) та частиною 2 статті 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Автор: Відділ комунікації поліції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 квітня 2023, 21:19 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації