Вхід | Реєстрація

Валерій Дрига передав військовим два позашляховики

Валерій Дрига передав військовим два позашляховики

За інформацією пресслужби Білицької селищної ради, у переддень Великодня місцевий депутат та очільник фермерського господарства «Відродження» Валерій Дрига передав два позашляховика Nissan військовослужбовцям 93 окремої механізованої бригади «Холодний Яр».

Один автомобіль Валерій Васильович придбаний за власні кошти. Купівлю іншого позашляховика профінансувала громадська спілка «Всеукраїнська аграрна рада», членом якої є Валерій Дрига.

Також мешканці Білицької громади придбали військовим генератор. Працівники закладів освіти та культури, учні ї їх батьки передали захисникам паски й інші великодні смаколиками. 100 кілограмів борошна для випічки виділила голова ФГ «Фортуна 2015» Катерина Скрильник. Крім того, військових забезпечили необхідними побутовими особистими речами.

А кількома днями раніше працівники виконавчого комітету Білицької селищної ради придбали та передали волонтеру Олені Пастернак два акумулятори DJI MAVIC 3 вартістю 16 тисяч гривень. Їх волонтер відправить військовим.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 квітня 2023, 14:45 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації