Вхід | Реєстрація

Найбільша мапа з пасок

Найбільша мапа з пасок

На Одеському Поділлі встановлено національний рекорд — створено найбільшу в Україні мапу з пасок. Дівчата зі спецзагону «Паляниця» виготовили цю мапу, використовуючи 5 900 домашніх пасок.  Про це повідомляє керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Рекорд зафіксовано представниками «Національного реєстру рекордів України», після чого паски були відправлені на фронт нашим українським захисникам. Цей проєкт демонструє таланти та творчий підхід дівчат зі спецзагону «Паляниця» та їхню відданість Батьківщині.

Для виготовлення мапи був спеціально виготовлений стіл площею 77 квадратних метрів. Ширина мапи з пасок складає 11 метрів 40 сантиметрів, а довжина — 7 метрів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2023, 20:58 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації