Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі волонтери привітали захисників із Великоднем

Кобеляцькі волонтери привітали захисників із Великоднем

Напередодні Великодня команда кобеляцьких волонтерів здійснила поїздку до наших земляків-захисників. Передали їм все, що разом з вами назбирали й наготували.

Цього разу їхали двома машинами, щоб вмістити все! Було охоплено 45 пунктів! Цього разу було передано 2  тепловізори, генератор, гуму для авто, сигнальні пристрої, купу смаколиків, пасок та крашанок від наших майстринь кулінарів. Хочеться, щоб скоріше наші воїни повернулися до своїх родин і ми всі гуртом святкували нашу перемогу!

Волонтери щиро вдячні за підтримку. За сприяння голови Полтавської обласної ради Біленького Олександра та радника голови обласної ради Головко Марини, ГО "Кобеляки допоможуть" отримала неодноразову посильну допомогу - паливо на поїздки волонтерів на Схід.

Окрема подяка міській раді м. Кобеляки у особі Фещенко ВВ. За надану допомогу. На передову передано тушкованку, згущене молоко, печиво.

Також днями ГО "Кобеляки допоможуть" одержала посилку від асоціації українців префектури Фукуока "UAFukuoka" в Японії. Отримали фірмові турнікети для наших захисників загальною вартістю 18000 грн.

ГО «Кобеляки допоможуть» дякують усім небайдужим - ваша підтримка надважлива сьогодні!!! Слава Україні!!! Героям слава!

 

ГО "Кобеляки допоможуть" оголошує збір на квадрокоптер для механізованого батальйону першої окремої танкової бригади наших земляків!!!

Для здійснення бойових завдань дуже потрібний! Збираємо на Mavik 3 Fly more combo.

Орієнтовна вартість: 114000грн.

Разом допомагаємо і наближаємо перемогу!

Карта Приватбанку: 5169 3351 0107 6509



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2023, 15:10 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації