Вхід | Реєстрація

Кобелячани знову збирають на дрон для військових

Кобелячани знову збирають на дрон для військових

Кобелячани кілька тижнів назад оперативно зібрали гроші на дрон для земляків. У результаті його навіть назвали «Кобеляки» і він вже використовується на 100% і приносить значну користь.

Але бійцям дуже потрібні дрони ще (їх постійно не вистачає).

Олександр Климань розпочав ще один збір на новий дрон. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook:

«Я вдячний небайдужим землякам за минулий збір, і хотів вже їм більше не морочити голову, а просто самотужки знайти крупного спонсора, який би допоміг з придбанням мавіка 3, і такі спонсори наклюнулися на горизонті. Але зараз справа така, що не можна втрачати час. Можливо зі спонсорами ще вийде, а може і ні (як бачите, відео зроблене для них). Тому змушений таки оголосити про збір на Мавік 3. Бо час не можна втрачати з тієї причини, що Китай (як партнер росії) почав перешкоджати поставкам до Європи продукції китайської фірми DJI, що виробляє мавіки. І тому треба поспішати їх купити, бо дуже скоро це буде зробити вже неможливо. Альтернатива буде значно дорожча. А без «очей в небі» хлопцям буде дуже складно і боронити країну, і бути в безпеці.

Тому є мета зібрати на базову комплектацію Мавіка 3 (з одним акумулятором). Це буде значно дешевше, ніж минулого разу. В польському магазині це коштує 2000$ (десь 74000 грн). Потрібна допомога. Розумію, що часи непрості. І зараз по Кобеляках оголошено ще декілька зборів на Мавік 3. Це дуже добре, що люди збирають, але це не полегшує задачу. Тому треба ще піднатужитися і допомогти землякам, що ризикують щодня життям заради нас».

Номер картки Приватбанку:

4731 2196 5064 0653

МФО банку: 305299

Рахунок отримувача: 262036400945115658

IBAN: UA693052990262036400945115658

КЛИМАНЬ ОЛЕКСАНДР ЮРІЙОВИЧ

 

Уже зібрано 26 070 грн. !









Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2023, 12:08 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації