Вхід | Реєстрація

Артисти збиратимуть кошти для військових

Артисти збиратимуть кошти для військових

Сьогодні, у п’ятницю, 28 квітня, о 17:00 розпочнеться благодійний концерт за участі талантів Кобеляцької громади.

Нагадаємо, що нашому земляку Олександру Луговому потрібна допомога в придбанні квадрокоптера вартістю 400 000 гривень. Збір проводить депутат Кобеляцької міської ради Марина Ященко. У цьому їй активно допомагають працівники відділу культури, туризму, молоді та спорту і Кобеляцької міської ради. Вони організували та провели два ярмарки в місті та один у селі Перегонівка. Усього на цих заходах вдалося зібрати 151 825 гривень.


Та на цьому працівники культури не зупиняються. Як розповіла начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Валентина Пелюхня, уже цієї п’ятниці в міському Центрі культури і дозвілля відбудеться благодійний концерт «З Україною  в серці». Кожен відвідувач зможе задонатити на квадрокоптер для військових. Також під час заходу проводитиметься лотерея з цінними призами. Учасники зможуть придбати білет і виграти приз. Кошти на їх закупівлю надали місцеві підприємці.

Отож, долучайтеся до благодійного концерту, адже кожна гривня має значення!

Днями Марина Ященко опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук текст такого змісту:

«Дорогі земляки, продовжується збір коштів на купівлю дрона DIJ Matrice 30T Worry-Free plus у комплектації із додатковими батареями вартістю 400 000 гривень.

Завдяки вашій активній участі в підготовці та проведенні благодійного ярмарку, наш рахунок поповнився на 120 000 гривень і станом на 19.04.2023 року вже зібрано  255 084 гривень.

Збір коштів відбувається згідно листа-заявки від військової частини Національної гвардії України з проханням  надати благодійну допомогу у придбанні дрону для нашого земляка старшого солдата, оператора безпілотних літальних апаратів (БпЛА) Олександра Лугового. Військова частина виконує бойові завдання на передових позиціях Луганського напрямку.

Щиро вдячні кожному за допомогу та причетність до благодійного збору! Тільки разом ми — сила. Прошу  поширити та долучитись до збору — Разом до Перемоги!    


Найменування отримувача: Ященко Марина Ігорівна

РНОКПП 2890907266

Рахунок відповідно стандарту ІВАN: UA193052990262046400942769628

Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»

картка до рахунку 5168 7451 2762 9886

Картка «Монобанк»  4441 1111 3157 9652


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2023, 12:04 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації