Вхід | Реєстрація

Сергій Розсоха загинув у 45

Сергій Розсоха загинув у 45

27 квітня жителі Нехворощанської громади провели в останню путь свого земляка з Маячки.

Сергій Розсоха загинув 22 листопада минулого року поблизу селища Курдюмівка Донецької області, наступного дня після свого 45-річчя. Тривалий час Захисник України вважався безвісти зниклим. Та нарешті його тіло повернулося на малу батьківщину.

Народився військовослужбовець 21 листопада 1977 року в сільській родині Анатолія Степановича та Ганни Петрівни Розсохів. Закінчив Маячківську школу та влаштувався працювати в  місцевому колгоспі імені Щорса. Потім був призваний на строкову військову служба. Далі свою трудову діяльність продовжив комбайнером у місцевій агрофірмі. У 1998 році Герой України одружився з однокласницею Тетяною Михайлівною. У молодої сім’ї народився син Владислав.

Та після вторгнення російських військ на Донбас мирне життя родини Розсох похитнулося. У 2015-2016 роках Сергій був учасником антитерористичної операції, служив у високомобільній десантній військовій бригаді. Нагороджений медаллю учасника АТО, орденом Відмінника Збройних Сил України.

Поховали Захисника в Маячці, на сільському цвинтарі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2023, 16:35 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації