Вхід | Реєстрація

Міська рада попереджає про штрафи за скошену траву

Міська рада попереджає про штрафи за скошену траву

Наразі розпочалася пора скошування весняної трави. Тим більше, що тривалі дощі сприяють її швидкому росту.

Тому Кобеляцька міська рада звертається до всіх жителів міста Кобеляки, а в першу чергу, до жителів центральної вулиці міста – Шевченка, з проханням: скошуючи траву біля прибудинкових територій, не складати її на узбіччя вулиці.

Згідно з Правилами благоустрою забороняється складати на вулицях і газонах будівельні матеріали, побутові відходи, сухе чи спиляне гілля тощо. Цим ви створюєте стихійні сміттєзвалища та порушуєте правила благоустрою міста.

« Давайте разом тримати нашу центральну вулицю, візитівку нашого міста, чистою та охайною. До порушників правил благоустрою застосовуватимуться штрафні санкції.» – йдеться у повідомленні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 травня 2023, 18:36 | Кобеляки | Суспільство
1. Doktor / 2 травня 2023, 08:55
Проснулись, вони до цього не бачили що там роками лежать купи із сміттям та будматеріали
2. микола козак / 2 травня 2023, 12:32
Краще за все непотрібно косити і небуде штрафів.А обкошувати обочини повинні комунальні служби , ми на це платим податки .
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації