Вхід | Реєстрація

Волонтери збирають на зарядну станцію і квадрокоптер

Волонтери збирають на зарядну станцію і квадрокоптер

З допомогою небайдужих громадян одну зі станцій уже передали військовим.

Кобеляцька волонтерка Тетяна Вільхова, яка представляє громадську організацію «Кобеляки допоможуть», повідомила на своїй сторінці у Фейсбук, що їх команда збирає кошти на дві зарядні станції для нашого земляка Стаса Кошака і його побратимів із 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр». Військові воюють у Бахмуті.

Дякуючи підтримці небайдужих громадян, уже зібрали і придбали одну із зарядних станцій. Та військовим потрібні ще один потужний павербанк.

Волонтерка подякувала жителям Кобеляцької громади, особливо Вільховатському старостинському округу, які зробили вагомий внесок у збір коштів на зарядну станцію.

Також відзначила старосту Тетяну Коваленко за швидку організацію збору. Зараз продовжуємо збір на другу станцію. І волонтери вже мають 20 000 гривень.

Усі, хто має змогу допомогти, можуть донатити на картку ПриватБанку: 5168 7554 6422 8416

Також члени ГО «Кобеляки допоможуть» проводять терміновий збір на квадрокоптер для механізованого батальйону першої окремої танкової бригади наших захисників.

Для здійснення бойових завдань дуже потрібний Mavik 3 Fly more combo. Орієнтовна вартість квадрокоптера складає 114 000 гривень.
Найменування отримувача:  ГО «КОБЕЛЯКИ ДОПОМОЖУТЬ»

Код отримувача: 44797615

Рахунок у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA653052990000026006021223885

Карта ПриватБанку: 5169 3351 0107 6509


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2023, 19:20 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації