Вхід | Реєстрація

Нарешті до нас повернулась цивілізація

Нарешті до нас повернулась цивілізація

Думаю, що не помилюся, стверджуючи, що всі жителі Кобеляк, окрім Перемоги, а це  головне, у 2023­му році очікували ще й хоча б початку ремонту доріг. Дочекалися. Задоволені.

Не відкрию ні для кого секрету, що протягом зими та весни, що затяглася, жителі Кобеляцької громади зачекалися початку робіт по благоустрою міста та інших населених пунктів. Ледве не місяць довелося слухати лише обіцянки, що ремонт доріг почнеться із грейдерування. А саме грейдерування —  після того, як звільниться потужна техніка, зайнята на аналогічних роботах у Білицькій громаді. Весь цей час  нам, мешканцям вулиць і провулків, де проїжджа частина засипана щебенем та гранвідсівом, доводилося цокотіти зубами, долаючи численні ями та баюри.

І ось на минулому тижні в «ЕХО»  з’явилося  повідомлення про те,  що техніка почала грейдерувати кобеляцькі вулиці. Почали із мікрорайону Солонці.

Минуло кілька днів, і грейдер почав працювати і в нашому мікрорайоні, котрий має неформальну назву Ведмедівка. Чи  Покрівка, зрештою, це не так важливо.

Важливо те, що зараз ми отримали результат, на який очікували. Техніка відпрацювала дуже якісно.

Знаємо, що редакція не дуже любить відзначати роботу депутатів чи чиновників,  вважаючи, що їм не потрібно дякувати, адже отримують за це зарплату. Та все ж...

Усе ж дуже прохаємо відзначити нашого депутата Олега Славянського. Він особисто був присутній під час грейдерування вулиці Гончара та провулку Черненка. А як відомо, робота депутата не оплачується. Але чоловік витрачав свій час, зусилля, слухав людей, радився із ними.

І якщо хтось каже, що не знає навіть прізвища свого депутата, то ми нашого бачили в ділі. І задоволені. Нарешті цивілізація прийшла і до нас.


Автор: Олександр Крупа, від імені родин Горобця, Колокольцева, Федоренка, Вовка та інших


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2023, 17:24 | Кобеляки | Суспільство
1. Vova / 12 червня 2023, 08:18
А як відомо, робота депутата не оплачується.

Змінено 12.06.2023, 14:09
2. Vova / 12 червня 2023, 08:21
Ви серйозно?!?! Ну якшо, про офіційну платню то так.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації