Вхід | Реєстрація

Санича помножили на нуль

Санича помножили на нуль

Сьогодні, 21 червня 2023 року, був оголошений вердикт Другого Апеляційного Адміністративного суду міста Харкова.

Суд розглядав заяву екс-міського голови Кобеляк Олександра Копельця, який прохав скасувати рішення суду першої інстанції. Тобто – визнати незаконним голосування кобеляцьких депутатів про висловлення недовіри, поновити Копельця на роботі і виплатити йому зарплату за період вимушеного прогулу, а це – майже півмільйона гривень.

Вердикт суду був не на користь Копельця. Тобто рішення суду першої інстанції залишили в силі. Тепер Санич залишився без крісла, півмільйона і ще всього того, що можна було нажити непосильною працею маючи можливість дерибанити землю.

Злі і обізнані язики стверджують, що адвокатам у справі Санич платив ну дуже багато. По справах щодо вбивства скільки не платять. Але все – безрезультатно. Ну та нічого страшного. Як кажуть дійсно розумні люди: «Дякувати Богу, що взяв грошима».

Звичайно, Олександр Копелець може подати касацію у Верховний Суд України. Але шанси на успіх там – мізерні.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 червня 2023, 13:50 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації