Вхід | Реєстрація

11 найкращих патернів технічного аналізу для роботи з криптовалютою

11 найкращих патернів технічного аналізу для роботи з криптовалютою

Світ криптотрейдингу постійно розвивається, з'являються нові інструменти, схеми та методики, завдяки чому стало набагато простіше досягти поставленого завдання в рамках повноцінної організації роботи, криптотрейдингу та  інвестицій. Патерни технічного аналізу стали основою для того, щоб досягти успіху і запобігти появі всіляких складнощів. На даний момент попит мають перевірені методики розрахунку, тому патерни у технічному аналізі у готовому вигляді від професіоналів у галузі криптотрейдингу – це ідеальне рішення для досягнення поставленого завдання. Додатково враховується те, що такі аналітичні роботи вимагають точного дотримання всіх правил, тому допомога професіоналів тут є вкрай важливою.

Але новачки не можуть знати всі деталі в роботі з технічним аналізом, тому застосування готових шаблонних патернів вважається найбільш правильним рішенням. Представлено 11 готових фігур, які перевірені на практиці, зручні у роботі та не створять додаткових складнощів.

11 найкращих графічних патернів

Сам по собі технічний аналіз має ряд особливостей у використанні, оскільки тільки так можна правильно розставити пріоритети, підібрати інструменти для роботи та, найголовніше, продумати стратегії для роботи. Подано кілька варіантів патернів з індивідуальними характеристиками:

  1. Симетричний трикутник. Це найбільш поширена форма на графіку криптовалют, яка поєднує в собі можливість контролю вартості між двома трендовими лініями, що звужуються.
  2. Висхідний трикутник. Це ще один популярний варіант трикутника, який характеризується наявністю горизонтальної верхньої та нижньої лінії в умовах зростаючого тренду. Відмінною особливістю такої форми є нейтральне оформлення. Такі фігури технічного аналізу ідеально підходять для контролю продовження зростання цін на монету
  3. Низхідний трикутник. Верхня лінія в такій фігурі спускається донизу, а нижня залишається в горизонтальному положенні. Це свідчить про наявність ведмедів над ринком, характеризуючи продовження зниження цін.
  4. Низхідний клин. Це формат бичачої фігури, яка формується як продовження тренду та показує можливі умови для переходу до бичачого тренду.
  5. Висхідний клин. Це формація на графіці, що створюється в процесі висхідного тренду, вказує на розворот ціни та початок її падіння. Для того, щоб запобігти зміні руху ціни, такий формат патерну підійде найбільше.
  6. Чашка з пером. Це ключова модель створення технічного аналізу, яка дозволяє контролювати продовження тренду. Складається вона із двох деталей: дугоподібної чашки та короткої поблажливої зони, яка схожа на ручку.
  7. Подвійна вершина. Для криптовалютного ринку часто використовується розворотний патерн, який вказує на закінчення зростаючого тренду та настання ведмежої активності.
  8. Подвійне дно. Це формат бичачого розворотного патерну , який працює за такою ж схемою, як і вище представлений формат. Фігура характеризується двома мінімумами ціни однієї лінії.
  9. Голова та плечі. У графіці у чистому форматі така фігура зустрічається найрідше. Це розворотна формація, де голова та плечі складаються з трьох послідовних вершин.
  10. Перевернута голова та плечі. Це сигнал розмови до зростання, тому працює фігура за таким же форматом, як і звичайна голова та плечі, але тільки в протилежному напрямі .
  11. Діапазон. Це торговельний діапазон, в якому вартість рухається тільки в один бік без істотної зміни щодо зростання або падіння. Рух цін обмежений двома рівнями, тому й формується своєрідний діапазон.

Потрібно правильно використовувати всі патерни для аналізу графіка, оскільки на основі цього можна зрозуміти, чи підуть ціни вниз чи вгору.

Чи можна обійтися без патернів?

Існує конвертер криптовалюти для можливості контролювати вартість монети, що цікавить, у форматі національної валюти, але успішно заробляти і в подальшому переводити активи доступно тільки в тому випадку, якщо правильно використовувати стратегії. На даний момент представлені різні патерни для вивчення графіка руху вартості крипти для того, щоб усі фінансові операції були успішнішими та продуманішими.

Без патернів можна обійтися при торгівлі невеликими сумами або на старті криптотрейдингу, а ось для професійної роботи обов'язково потрібно вивчати всі деталі та основні фігури для їх повноцінного застосування на практиці відповідно до поставлених завдань.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 липня 2023, 16:20 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації