Вхід | Реєстрація

Платники Полтавщини подали понад 350 тисяч податкових декларацій

Платники Полтавщини подали понад 350 тисяч податкових декларацій

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області звертають увагу платників податків, що на постійній основі вдосконалюються електронні сервіси від ДПС. Сервіс «Електронний кабінет» не потребує інсталяції програмного забезпечення та забезпечує цілодобову взаємодію платників податків з органами державної податкової служби  в режимі реального часу, онлайн.

За повідомленням в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алли Рябкової, станом на 1 липня поточного року до контролюючих органів Полтавської області платниками податків подано 357 603 податкових декларації, із яких 352 823 (98,66 %) – засобами телекомунікаційного зв’язку: 176 848 (або 99,0 %) – юридичними особами та 175 975 (або 98,33 %) – фізичними особами. Також протягом першого півріччя 2023 року фахівцями Головного управління ДПС у Полтавській області забезпечено своєчасну обробку відомостей від державних реєстраторів у кількості 16 927.

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області постійно наголошують на перевагах подання звітності в електронному вигляді, що надає можливість скоротити час на подання звітності, мінімізувати помилки при заповненні та спростити процедуру подання податкової декларації.

Ознайомитись з детальною інструкцією щодо подання звітності через Електронний кабінет та можливостями Е-кабінету можна за посиланнями https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/9619.html, https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/9533.html.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 липня 2023, 11:16 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації