Вхід | Реєстрація

Понад 140 млн грн акцизного податку надійшло до бюджетів Полтавщини

Понад 140 млн грн акцизного податку надійшло до бюджетів Полтавщини

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють що, за перше півріччя 2023 року платники Полтавщини сплатили до державного бюджету 27,6 млн гривень акцизного податку. Надходження до державного бюджету зросли у порівнянні із минулорічними показниками на 12,3 млн гривень.

В. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова повідомила, що за червень поточного року до державного бюджету надійшло 3,6 млн грн акцизного податку.

З початку 2023 року до місцевих бюджетів Полтавщини мобілізовано 115,8 млн грн акцизного податку з роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тільки у червні поточного року надійшло 20,6 млн гривень.

У зазначеному періоді було здійснено низку фактичних та камеральних перевірок: за результатами 231 фактичної перевірки, проведеної з питань дотримання суб’єктами господарської діяльності норм і вимог законодавства при здійсненні роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією, застосовано штрафних (фінансових) санкцій на суму 9,95 млн гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2023, 10:50 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації