Вхід | Реєстрація

«Свинячі» картини за 1,2 мільйона

«Свинячі» картини за 1,2 мільйона

Семирічна свиноматка за кличкою Пігкассо, котра живе в притулку для тварин у Південній Африці, взялася малювати картини, які продали за понад 1,2 мільйона доларів. За ці гроші врятували притулок для тварин.

Свого часу власниця притулку Джоанн Лефсон врятувала тварину від бійні. Свиня взяла у своєму стійлі старий пензель і намалювала низку «портретів» та абстрактних «шедеврів».

Джоанн виставила полотна на продаж та зібрала цілі статки. Прибуток жінка витрачає на утримання притулку. Так, лише одна картина була продана за 24,5 тисячі доларів. Це найвища ціна, зароблена у світі тварин в історії.

«У неї пристрасть до малювання. Мені подобається дивитися, як свиня вагою понад 450 кг може так витончено водити пензлем по полотну. Завдяки їй усі ці істоти можуть процвітати, а мій притулок — у безпеці. Як я могла знати, коли рятувала її, що зрештою вона врятує мене?», — сказала 50‑річна Джоанн.

Пігкассо займається живописом практично від самого народження, тобто з 2016 року. За цей час вона написала сотні картин.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2023, 20:55 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації