Вхід | Реєстрація

У Миргородській громаді вибухнув газ - постраждав чоловік

У Миргородській громаді вибухнув газ - постраждав чоловік

До Миргородського районного відділу поліції 11 серпня надійшло повідомлення від місцевих мешканців про вибух у домогосподарстві в с. Кибинці Миргородської територіальної громади. Обставини події з'ясовує слідчо-оперативна група поліції. 

Віталій Ярмолюк, начальник Миргородського райвідділу поліції, зазначив: 

- Отримавши інформацію, на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції, медики та рятувальники. Попередньо встановлено, що в одному з домоволодінь села біля газової плити стався вибух побутового газу. Унаслідок вибуху  господар оселі отримав  опіки та доставлений до лікарні. Слід зазначити, що житлове приміщення суттєвих пошкоджень не зазнало.  Наразі обставини та причини події з'ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 серпня 2023, 15:08 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації